• Voetbalvereniging Klazienaveen

De Club

Voetbalvereniging Klazienaveen is op 1 juni 1948 opgericht. De vereniging is een bloeiende vereniging en is trots op het nog altijd stijgende ledenaantal. Momenteel telt de vereniging meer dan 520 leden, waarvan het grootste deel spelend lid en is en iedere zaterdag weer de voetbalschoenen aantrekt.

Momenteel telt de vereniging 6 seniorenteams. Het vlaggenschip speelt in de 2e klasse J van de KNVB, afdeling Noord. Ook het 2e elftal speelt 2e klasse (reserve). Daarnaast telt de vereniging nog 4 teams, die op recreatief niveau acteren.

De jeugd van v.v. Klazienaveen speelt samen met de jeugd van v.v. Zwartemeer in een SJO (Samenwerkende Jeugd Organisatie): SJO KZC'08. Bij SJO KZC'08 zijn ongeveer 40 teams actief, waaronder vrouwen/meisjesteams, een G-team en een puppy-team. De selectieteams van SJO KZC'08 spelen bijna allen op hoofdklasse of divisie-niveau.

Voor specifieke informatie over de club verwijzen wij u naar de desbetreffende pagina's.